Грузді, солоні в томатіЧас приготування: 3 ч. 0 хв Мало хто знає, що грузді чудово поєднуються з томатами і з них готується смачна консервація на зиму. Грузді, солоні в томаті, - прекрасна закуска на будь-якому столі, соковита і смачна! Опис приготування: Це простий рецепт приготування груздів, солоних в томаті. Закриваючи банки, за бажанням, можна додати трохи оцту, якщо переживаєте (я звичайно не додаю). Консервація прекрасно зберігається в холодильнику або будь-якому іншому холодному місці, наприклад, підвалі або погребі. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Помідор/Гриби/Грузді Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Грузді, солоні в томаті Гриби миємо, чистимо і відварюємо до готовності. Помідори пропускаємо через м'ясорубку. Пропускаємо помідори через сито, щоб прибрати кісточки і шкірку. Тепер пропускаємо через м'ясорубку: цибуля, часник і перець болгарський. Змішуємо інгредієнти, пропущені через м'ясорубку і переливаємо все в каструлю, в кінці додавши сіль і цукор. Коли загусне - знімаємо з вогню. На дно стерилізованих банок кладемо: часник, кріп, перець горошком. Потім гриби і зверху томати. Смачного! Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Грузді, солоні в томаті в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Грузді, солоні в томаті - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 55