Варення зі смородини червоної (київський)Час приготування: 10 ч. 0 хв Рецепт приготування варення з червоної смородини. Опис приготування: Варення із червоної смородини дуже корисно для організму. Воно може стати відмінною начинкою для булочок, пирогів і інших кондитерських виробів. Приготування: Відокремити ягоди червоної смородини від гілочок, перебрати і ретельно промити. Викласти смородину в киплячу воду і варити протягом 5-7 хвилин. Відкинути смородину на друшляк. Зварити сироп з цукру і води, де бланшувати смородина. Воду необхідно заздалегідь процідити. У гарячий цукровий сироп викласти ягоди червоної смородини і варити протягом 5-7 хвилин на повільному вогні. Потім прибрати з вогню і дати постояти 6-8 годин. Таким чином варити варення ще 2-3 рази, чергуючи нагрівання і вистоювання. Востаннє варити варення до готовності. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Червона смородина/Cмородіна Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Варення зі смородини червоної (київський) гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Варення зі смородини червоної (київський) - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 143