Варення зі смородини чорної (київський)![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування варення з червоної смородини. Опис приготування: Варення з чорної смородини - не тільки смачні ласощі, але і приємне ліки від застуди. Це комора вітамінів і здоров'я. У чорній смородині міститься багато вітаміну С і каротину, вона використовується при шлунково-кишкових захворюваннях, а також для лікування і профілактики цинги. Щоб забезпечити добову потребу у вітаміні С, досить з'їдати всього 15-20 ягід. Широко відомо протизапальний і дезинфікуючий властивості чорної смородини, вона зміцнює імунітет і підвищує захисні властивості організму. Варення з чорної смородини відмінно підходить до чаю, як начинку для випічки, для приготування компотів. Приготування: Перебрати і добре промити смородину. Довести до кипіння 1 л води у великій емальованій каструлі. Додати ягоди і варити на помірному вогні протягом 10 хвилин. Додати цукор і готувати, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Розлити готове варення по стерильним банкам і закрити кришками. Варення зберігається дуже довго. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Чорна смородина/Cмородіна Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 За цим рецептом приготувати Варення зі смородини чорної (київський) дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Варення зі смородини чорної (київський) просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 256