Варення з горобини (київський)Час приготування: 1 дн. 0 год. 0 хв Рецепт приготування варення з горобини. Опис приготування: Варення з горобини володіє не тільки гарним смаком, але і лікувальними властивостями. Перед варінням варення ягоди горобини обов'язково потрібно замочити в холодній воді на ніч, щоб видалити гіркоту. Для приготування варення краще брати горобину після перших заморозків. Рецепт підходить як для червоної горобини, так і для чорноплідної. Приготування: Відокремити ягоди горобини від гілочок, викласти ягоди в миску. Залити окропом і дати постояти 3-4 хвилини. Потім залити горобину холодній проточній воді і залишити вимочувати на 12-24 години для видалення гіркоти. Зварити сироп з води і цукру. В отриманий цукровий сироп викласти горобину і дати постояти протягом 8-19 годин. Потім варити варення 5-6 хвилин, після чого зняти з вогню і дати постояти протягом 12-24 годин. Повторити нагрівання і охолоджування ще 1-2 рази. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Горобина Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Варення з горобини (київський) - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Варення з горобини (київський) в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Варення з горобини (київський) смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 106