Баклажани по-грузинськи на зимуЧас приготування: 30 хв Хочу сказати, що рецепт приготування баклажанів по-грузинськи на зиму настільки простий, що і передати складно. За двадцять хвилин готуються, а ввечері вже можна їсти! Опис приготування: Такий простий рецепт баклажанів по-грузинськи на зиму мені особисто дуже подобається тим, що готувати по-справжньому просто і швидко, зате сама заготівля і виглядає добре, і пахне апетитно, та й на смак вище всяких похвал! Так що розповідаю, як зробити баклажани по-грузинськи на зиму. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Баклажани по-грузинськи на зиму 1. Баклажани миємо, нарізаємо кубиками і засипаємо сіллю. Залишимо постояти. 2. Зробимо соус. Солодкий і пекучий перець, а також часник пропустимо через м'ясорубку або блендер. 3. Додамо цукор, сіль, оцет і масло, перемішаємо і доводимо до кипіння. 4. Баклажани відварюємо 5 хвилин. 5. Відварені баклажани перекладаємо в каструлю з соусом і тушкуємо ще 5 хвилин. 6. Закриваємо в стерильні банки на зиму. Готово! Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Баклажани по-грузинськи на зиму швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Баклажани по-грузинськи на зиму - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 830