Повидло з брусниціЧас приготування: 40 хв З усіх заготовок на зиму, мої діти найбільше люблять повидло з брусниці. Воно й досить солодке, але не нудотний, з невеликою кислинкою. Що важливо, повидло з брусниці ще й корисне. Опис приготування: 1. Беремо зрілі, стиглі ягоди брусниці, ретельно промиваємо і даємо обсохнути. 2. У каструльку або варильний тазик кладемо ягоди брусниці, додаємо воду і прогріваємо на слабкому вогні до такого стану, коли ягоди повністю розм'якнуть. 3. Як тільки ягоди розм'якли - знімемо з вогню і, поки не охололи, протираємо через сито. 4. Отримане пюре викладаємо в каструльку, додаємо цукор і варимо до готовності. Готовність визначити нескладно - по-перше, обсяг маси зменшиться приблизно в половину, по-друге, маса придбає консистенцію повидла. 5. Поки повидло не охололо, розкладаємо його в сухі і попередньо підігріті банки. Все, брусничне повидло готове. Повидло з брусниці відмінно поєднується з різними млинцями і оладками. Приємного :) Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Ягоди/Брусниця Блюдо: Заготовки/Повидло Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 За цим рецептом приготувати Повидло з брусниці дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Повидло з брусниці просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 60