Вовнянки мариновані![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Вовнянки - гриби незвичайні і хитрі, їх складно знайти, але ох як смачно їсти. І найкращий спосіб їх приготування - це маринування. Поспішаю поділитися, як я це зробила. Вийшло неймовірно смачно! Опис приготування: Для маринування волнушек раджу відібрати молоді вовнянки з діаметром капелюшка 3-5 см. Краще вибирати вовнянки з звернувшись всередину завитками. Уважно огляньте гриби. Ті, які уражені черв'яками - НЕ маринувати ні в якому разі. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Волнушки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Волнушки мариновані ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Волнушки мариновані. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Волнушки мариновані в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 48