Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Сосиски в тісті на сковороді
Запечена капуста
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Вовнянки мариновані

Вовнянки мариновані

Волнушки мариновані
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Вовнянки - гриби незвичайні і хитрі, їх складно знайти, але ох як смачно їсти. І найкращий спосіб їх приготування - це маринування. Поспішаю поділитися, як я це зробила. Вийшло неймовірно смачно!

Опис приготування:
Для маринування волнушек раджу відібрати молоді вовнянки з діаметром капелюшка 3-5 см. Краще вибирати вовнянки з звернувшись всередину завитками. Уважно огляньте гриби. Ті, які уражені черв'яками - НЕ маринувати ні в якому разі.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Гриби/Волнушки
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Гриби вовнянки - 1 Кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Морква - 1 Штука
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Оцет - 1 Ст. ложка
  • Сіль - 2 Ст. ложки
  • Цукор - 1 Ст. ложка
  • Бутони гвоздики - 4 Штуки
  • Чорний перець горошком - 7 Штук
  • Лавровий лист - 2 Штуки

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Волнушки мариновані
Волнушки мариновані1. Спершу вовнянки потрібно перебрати, ретельно промити і очистити кожну від ворсинок і верхньої шкірки. Робити це краще від краю до центру гриба. Ніжки у маленьких волнушек залишаємо, зрізуючи кінчик, а у великих з плоскою головкою - зрізаємо повністю. Волнушки мариновані2. Далі перекладаємо гриби в киплячу солону воду (1 ст. Ложка на 1 л. Води) і варимо хвилин 20, час від часу знімаючи пінку Волнушки мариновані3. Відкладаємо вовнянки в друшляк і стерилізуємо банки для маринування в духовці хвилин 5. Волнушки мариновані4. Тепер нарізаємо цибулю кільцями, моркву кружечками, а великі часточки часнику розрізаємо вздовж навпіл. Волнушки мариновані5. Для приготування маринаду - в 1 літр води додаємо нарізані цибулю, моркву і часник, додаємо сіль, цукор, гвоздику, лаврові листи і горошини чорного перцю. Волнушки мариновані6. Після закипання маринаду слід в каструлю додати оцет і висипати гриби. Варити 10-15 хвилин. Волнушки мариновані7. Викладаємо гриби з овочами і спеціями в банки, заливаємо маринадом, закочує кришками і готово! Бажано зберігати в холодильнику. Смачного!
Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Волнушки мариновані. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Волнушки мариновані в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту.
Категорія: Заготовки Переглядів: 48   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані вовнянки
Вовнянки відварні
Запечені вовнянки
Вовнянки смажені
Вовнянки, смажені в сметанному соусі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.