Вовнянки маринованіЧас приготування: 1 ч. 0 хв Вовнянки - гриби незвичайні і хитрі, їх складно знайти, але ох як смачно їсти. І найкращий спосіб їх приготування - це маринування. Поспішаю поділитися, як я це зробила. Вийшло неймовірно смачно! Опис приготування: Для маринування волнушек раджу відібрати молоді вовнянки з діаметром капелюшка 3-5 см. Краще вибирати вовнянки з звернувшись всередину завитками. Уважно огляньте гриби. Ті, які уражені черв'яками - НЕ маринувати ні в якому разі. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Волнушки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Волнушки мариновані 1. Спершу вовнянки потрібно перебрати, ретельно промити і очистити кожну від ворсинок і верхньої шкірки. Робити це краще від краю до центру гриба. Ніжки у маленьких волнушек залишаємо, зрізуючи кінчик, а у великих з плоскою головкою - зрізаємо повністю. 2. Далі перекладаємо гриби в киплячу солону воду (1 ст. Ложка на 1 л. Води) і варимо хвилин 20, час від часу знімаючи пінку 3. Відкладаємо вовнянки в друшляк і стерилізуємо банки для маринування в духовці хвилин 5. 4. Тепер нарізаємо цибулю кільцями, моркву кружечками, а великі часточки часнику розрізаємо вздовж навпіл. 5. Для приготування маринаду - в 1 літр води додаємо нарізані цибулю, моркву і часник, додаємо сіль, цукор, гвоздику, лаврові листи і горошини чорного перцю. 6. Після закипання маринаду слід в каструлю додати оцет і висипати гриби. Варити 10-15 хвилин. 7. Викладаємо гриби з овочами і спеціями в банки, заливаємо маринадом, закочує кришками і готово! Бажано зберігати в холодильнику. Смачного! Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Волнушки мариновані. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Волнушки мариновані в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 48