Варення з персиківЧас приготування: 1 дн. 0 год. 0 хв З якоїсь невідомої мені причини варення з персиків в наших краях зовсім не користується популярністю. А даремно - персикове варення теж дуже і дуже смачне. Опис приготування: Влітку пару-трійку кілограмів хороших, стиглих, солодких персиків роздобути - не проблема. Взимку - куди складніше. Тому, щоб і взимку порадувати себе справжнім смаком персиків, рекомендую зварити варення з персиків. Варення виходить дуже солодким, а коли баночку відкриєш - такий аромат по всьому будинку розлітається! Спробуйте, не пошкодуєте;) Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Персик Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Варення з персиків Починаємо стандартно - вимиваємо фрукти, очищаємо від кісточок і нарізаємо на шматочки середніх розмірів. Готуємо цукровий сироп - змішуємо весь цукор з чвертю літра води, доводимо до кипіння і потім варимо ще хвилин 5 до повного розчинення цукру. Заливаємо наші персики цукровим сиропом, туди ж кладемо паличку кориці, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню і повністю охолоджуємо. Кип'ятимо персики повторно, потім знову знімаємо з вогню і охолоджуємо. Додаємо сік цілого лимона. Додаємо сік в варення, ставимо його на вогонь і доводимо до кипіння вже втретє. Варимо 20-25 хвилин після закипання, після чого знімаємо з вогню. Паличку кориці видаляємо. Стерилізуємо банки і кришки. Розливаємо варення по банках. Банки перевертаємо, вкутуємо ковдрою і залишаємо так на 24 години. Потім персикове варення готове до тривалого зберігання. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Варення з персиків - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Варення з персиків у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 47