Варення з лайма
Дивитися всі фотографії (2)
Час приготування: 1 ч. 0 хв Лайм - нечастий гість на моєму столі і також нечасто він використовується мною в приготуванні будь-яких страв. Але нещодавно я вирішив спробувати рецепт приготування варення з лайма і інжиру. Смачно! Опис приготування: Нижче представлений простий рецепт варення з лайма з інжиром. У рецепті використовуються м'якоть, сік і цедра лайма, як каталізатори та основні складові післясмаку. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Лайм Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Варення з лайма Моєму інжир в холодній воді і обтираємо сухим рушником. Дно каструлю засипаємо сумішшю з цукру і пектину. Розрізаючи часточками інжир, вистилаємо його поверх цукру в каструлі. Теркою знімаємо з лайма цедру. Сік, вичавлений з лайма, разом з м'якоттю і цедрою поміщаємо в каструлю з інжиром, куди так само варто додати апельсинового лікеру. Залишаємо каструлю з усім вмістом на півгодини. Даємо час на виділення соку. Масу варимо на середньому вогні протягом 20 хвилин. Доводимо блендером масу до стану пюре. Варення готове - залишилося тільки подати його до столу. Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Варення з лайма самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Варення з лайма. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 238