Огірки без оцту на зимуЧас приготування: 5 днів. 13 ч. 0 хв Самий сезон огірків - середина літа. Але ж і взимку хочеться похрумтіти. Тому пропоную вам до ознайомлення рецепт приготування огірків без оцту на зиму. Опис приготування: Щоб приготувати огірки без оцту на зиму, вам доведеться кілька разів кип'ятити і зливати маринад. Але результат того вартий, так як огірки виходять на здивування хрусткими і ламкими. Кількості інгредієнтів вказана з розрахунку заготовлення однієї 3-х літрової банки. Основний інгредієнт: Овочі/Огірок Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Огірки без оцту на зиму Стерилізуємо банки. Очищаємо часник від шкірки. Перець ріжемо на дольки. Промиваємо хрін в холодній воді. Додаємо в миску з хріном чорний перець, запашний перець. Промиваємо огірки в холодній воді. Замочуємо на 2-3 години. Починаємо заповнювати банку. Спочатку кладемо лист хрону, 5-6 зубчиків часнику, перець, кріп, лавровий лист. Тепер утрамбовуємо в банку огірки, болгарський перець і моркву. Банки заливаємо окропом до країв. Залишаємо на деякий час, зливаємо в каструлю. У воду в каструлі засипаємо сіль, цукор, додаємо лимонну кислоту. Ще раз заливаємо окріп в банки, ще раз зливаємо, кип'ятимо і заливаємо в банки. Закочуємо банки, укриваємо покривалом. Через добу залишаємо в прохолодному місці. Через тиждень знімаємо пробу. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Огірки без оцту на зиму. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Огірки без оцту на зиму ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 33