Варення з яблук &китайка&Час приготування: 10 ч. 0 хв Є такий сорт яблук - китайка raquo ;. Варення з нього відрізняється від звичайного яблучного, тому вирішив викласти тут рецепт приготування варення з яблук китайка raquo ;. Опис приготування: Сорт яблук-китайок відрізняється кисло-солодким присмаком і відмінно підходить для приготування варення. Яблука в варення виходять цілісними, а тому в процесі приготування вони повинні настоюватися в сиропі. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Варення з яблук китайка Відбираємо яблучка, відрізаємо хвостики, миємо й робимо отвори зубочисткою, щоб при варінні яблука не лопалися. Доводимо каструлю з яблуками до кипіння і варимо протягом 5-7 хвилин на середньому вогні. У каструлю з яблуками заливаємо холодну питну воду. Після воду зливаємо і готуємо сироп з цієї води і цукру. Сироп доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин на повільному вогні. Відключаємо вогонь, заливаємо сироп в миску з яблуками і залишаємо на 6-8 годин. Варення готове. Яблука можна їсти цілком. Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Варення з яблук китайка в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Варення з яблук китайка - Простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 80