Солоні гливи на зимуЧас приготування: 40 хв Хоч гливи і не відносяться до числа шляхетних грибів, але все ж заготовки з них виходять запаморочливі, а якщо не вірите мені, то приготуйте солоні гливи на зиму і самі в цьому переконаєтеся. Опис приготування: Вешек, як, втім, і опеньки, завжди ростуть великими колоніями, тому якщо знайти хороше місце, то можна зібрати досить багатий урожай, далі залишається тільки вирішити, що ж з усім цим достатком зробити. Можна, звичайно ж, грибочки замаринувати або посмажити, а можна приготувати їх у цій простому рецептом солоних глив на зиму. Повірте, такі грибочки не йдуть ні в яке порівняння з маринованими, адже у них зовсім інший особливий смак. До речі, оскільки зробити солоні гливи на зиму в домашніх умовах можна дуже швидко, а до вживання вони готові майже відразу, то цей рецепт дуже зручний, коли потрібно швиденько зварганити закуску для дорогих гостей. Загалом, обов'язково спробуйте зробити такі грибочки, я дуже вам рекомендую. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Солоні гливи на зиму Отже, промиваємо вешнкі і викладаємо їх в каструлю, заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь і варимо 20-30 хвилин після закипання, потім відкидаємо на друшляк. Викладаємо гриби в чисту банку і додаємо спеції, сіль і нарізану пластинками часник. Заливаємо гриби оливковою олією і ставимо в холодильник. Їсти їх можна вже на другий день, а зберігати цю заготовку краще в холодильнику. Візьміть собі на замітку як приготувати Солоні гливи на зиму. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Солоні гливи на зиму в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 185