Варення з абрикосів без водиЧас приготування: 10 ч. 0 хв Щоб приготувати неймовірно смачне варення з абрикосів нам знадобиться всього два інгредієнти: самі абрикоси і цукор, ну і, звичайно ж, трохи терпіння, щоб не з'їсти ці ласощі в процесі. Опис приготування: Я думаю, у кожної господині є свої секрети приготування варення, за допомогою яких ці ласощі виходить особливо смачним. Ну а я вважаю, що коли мова йде про варення, то тут не треба нічого вигадувати та мудрувати велосипед, адже чим менше додаткових інгредієнтів ми додамо, тим більш насиченою і яскравіше вийде смак нашого ласощів. І сьогодні я хочу розповісти вам, як закатати варення з абрикосів без води, найсмачніший і ароматний десерт на світі. Тут ми просто засиплемо абрикоси цукром і почекаємо, поки плоди самі пустять сік, а потім зваримо їх невеликими порціями абсолютно без додавання будь-якої рідини, завдяки чому варення вийде особливо ароматне, а його смак буде максимально наближений до смаку свіжих абрикосів. І раз вже ці сонячні фрукти вже зовсім скоро почнуть з'являтися на деревах, то цей простий рецепт варення з абрикосів без води вам, безсумнівно, стане в нагоді найближчим часом. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Фрукти/Абрикос Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Варення з абрикосів без води Отже, вибираємо соковиті стиглі абрикоси і ретельно промиваємо їх під холодною водою. Розрізаємо плоди навпіл і видаляємо і них кісточку. Акуратно розколюємо кожну кісточку за допомогою молотка і дістаємо ядро. Потім викладаємо половинки абрикосів в глибоку каструлю або таз, додаємо ядерця і засипаємо все цукром. Накриваємо посуд рушником і залишаємо абрикоси так до тих пір, поки вони не пустять достатньо соку і поки цукор не розчиниться. По закінченні декількох годин у нас утворюється достатньо соку, а це означає, що можна приступати до варіння. Отже, беремо будь-який посуд з нержавіючої сталі і викладаємо в неї 2 склянки абрикосів з соком і цукром. Ставимо посуд на сильний вогонь і доводимо масу до кипіння. Потім зменшуємо вогонь до середнього і варимо вариво, помішуючи, не більше 4-5 хвилин. Переливаємо гаряче варення в стерилізовані баночку, а в каструлю відправляємо варитися нову порцію варення. Коли баночка буде заповнена повністю, почекаємо, поки варення охолоне, і закатати його. Зберігається це ласощі досить добре в прохолодному темному місці. Смачного! Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Варення з абрикосів без води в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Варення з абрикосів без води, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 59