Мариновані опеньки з гвоздикоюЧас приготування: 2 ч. 0 хв Маринувати гриби насправді зовсім нескладно, особливо якщо це опеньки, вам потрібно тільки підібрати спеції за смаком, тоді грибочки вийдуть не тільки дуже смачними, але й неймовірно ароматними. Опис приготування: Не тільки в заготовках, але і в їжі в цілому кожен підбираємо підходяще для себе поєднання спецій, солі та цукру, адже у різних людей різне поняття про солодкий, солоному і пряному. Гриби - це взагалі окрема історія, адже якщо тут з чимось переборщити, то смак може вийти не дуже приємним. І оскільки я вже перепробувала багато варіантів, хочу поділитися з вами, на мій погляд, найбільш вдалим і розповісти, як закатати мариновані опеньки з гвоздикою. Багато хто не додають її зовсім в гриби, але особисто мені здається, вона робить смак і аромат будь-якої страви яскравіше і більш насиченою. Загалом, спробуйте цей рецепт приготування маринованих опеньків з гвоздикою, можливо, він також сподобається вам і займе почесне місце у вашій кулінарній книзі. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Опеньки Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Мариновані опеньки з гвоздикою Перебираємо гриби від сміття і ретельно промиваємо в декількох водах. Перекладаємо опеньки в каструльку і заливаємо їх водою так, щоб вона майже повністю накривала їх, варимо гриби 45 хвилин. Потім відкидаємо опеньки на друшляк. Тепер розкладаємо гриби по стерилізованих банках, вони повинні займати приблизно 2/3 об'єму банки. Потім варимо маринад з води, солі, цукру і спецій, в кінці додаємо укус і лимонну кислоту. Приготовленим маринадом заповнюємо банки повністю. Після цього застилає дно широкої каструлі рушником, виставляємо на нього банки, прикриваємо їх кришками і заливаємо в каструлю воду, вона повинна діставати банкам до горлечка. Стерилізуємо гриби банкам 35 хвилин для півлітрових і 45 хвилин для літрових банок. Після стерилізації закочує банки, перевертаємо їх дном вгору і залишаємо остигати. Потім переносимо гриби в темне прохолодне місце на зберігання. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Мариновані опеньки з гвоздикою. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Мариновані опеньки з гвоздикою у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 48