Патисони, консервовані на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв У вас з'явилися патисони? Відмінно! Завжди приємно консервувати улюблені овочі на зиму, а потім відкривати і пригощати рідних і друзів цієї смакотою. Спробуйте, тут немає нічого складного! Опис приготування: Як приготувати патисони, консервовані на зиму, в домашніх умовах? Все дуже просто! Вам знадобиться: патисон, лист смородини і вишні, перець горошком, перець червоний пекучий, часник, сіль і оцет. Із зазначених інгредієнтів виходить 3-4 літрових банки з консервованими патиссонами. Удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок/Патисони Блюдо: Заготовки/Маринування/Консервація Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Патисони, консервовані на зиму У стерилізовані баночки розкладіть: зелень, по шматочку червоного перцю, перець горошком і пару зубчиків часнику. Патисони наріжте шматочками і також помістіть їх у банки. Прокип'ятіть воду, залийте банки. Зачекайте поки охолоне. Злийте воду в каструлю і зваріть маринад. Розрахунок такий: на 1л води - 2 ст.л. ложки солі + 1 ст.л. ложка цукру. Розлийте маринад по банках, також в кожну баночку додайте по 1 ст.л. оцту. Засукайте банки кришками і переверніть до повного охолодження. Смачного! Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Патисони, консервовані на зиму. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Патисони, консервовані на зиму, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Патисони, консервовані на зиму у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 466