Швидке варення з грушЧас приготування: 1 ч. 0 хв Зазвичай приготування варення - процес довгий. Але якщо виключити з рецепту етап настоювання, ви зможете приготувати швидке варення з груш в домашніх умовах. Опис приготування: Отже, рецепт приготування швидкого варення з груш включать в себе наступні кроки: 1. Готуємо фрукти. Для початку моєму груші в холодній проточній воді. Найкраще вибирати м'які сорти груш, так як вони найкращим чином підходять для приготування варення. 2. Ножем очищаємо фрукти від шкірки і вирізаємо серцевину. Для зручності краще спочатку розрізати груші вздовж, а після на четвертинки. 3. Розварюється груші, щоб вони стали м'якими. Для цього слід в каструлю з киплячою водою помістити груші, де і варити їх протягом 5-7 хвилин. 4. Тепер фрукти потрібно відкинути на друшляк, а воду, в якій вони варилися, використовувати в якості основи для сиропу. 5. Додаємо у воду ванілін, лимонну кислоту, цукор. Помішуючи, доводимо до кипіння. 6. Опускаємо грушу в сироп і варимо до готовності. Як визначити готовність варення? Беремо краплю сиропу. Якщо вона повільно сповзає по похилій поверхні - варення готове. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Груша Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Швидке варення з груш - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Швидке варення з груш в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Швидке варення з груш смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 283