Мариновані білі гриби швидкого приготуванняЧас приготування: 3 ч. 0 хв Простий рецепт маринування грибів, який відомий небагатьом. Такі грибочки виходять смачними і ароматними. Більше того, вони ідеально підійдуть до святкового столу. Опис приготування: Я готую такі грибочки близько 3 годин, а мої домашні дуже люблять відкривати їх до будь-якої страви. На святковий стіл така закуска також стане чудовим доповненням, а гості оцінять ваші кулінарні витвори. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Гриби/Білі гриби Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Мариновані білі гриби швидкого приготування 1. Готувати білий гриб одне задоволення, а його смак непорівнянний ні з якими іншими грибами. Отже, відбираємо найкрасивіші гриби. 2. Ретельно миємо їх і нарізаємо, після чого замочуємо ненадовго в холодній воді. Нарізати краще їх середнього розміру, а невеликі краще залишити цілими. 3. Доводимо до кипіння воду і кидаємо туди гриби. Першу воду зливаємо, заливаємо повторно і варимо гриби близько 1,5 години. Потім промиваємо гриби і відкидаємо на друшляк. 4. Тепер готуємо маринад: на один літр води столова ложка солі і столова ложка цукру. Доводимо до кипіння. кидаємо лавровий лист, перець горошком і приправи, після чого в самому кінці вливаємо столову ложку оцту. 5. Заливаємо наші гриби, вливаємо столову ложку рослинної олії на кожну банку, стерилізуємо близько 20 хвилин і закочує. От і все! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Мариновані білі гриби швидкого приготування raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Мариновані білі гриби швидкого приготування можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 69