Варення з груші ДюшесЧас приготування: 19 ч. 0 хв Пропоную вам рецепт приготування варення з груші Дюшес. Варення виходить дуже солодким, так як і сам сорт відрізняється підвищеною солодкістю. Опис приготування: Щоб приготувати солодке варення з груші Дюшес, необхідно для початку розм'якшити грушу в кип'яченої води. Відвар, у якому готовііась груші, також знайде собі застосування в подальшому. Розтерті на ситі груші потрібно буде зварити у відварі з додаванням цукру. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Груша Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Варення з груші Дюшес Моєму груші в холодній воді, очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину. М'якоть нарізаємо часточками. Опускаємо груші в каструлю з водою і тушкуємо близько 3-5 хвилин до розм'якшення. М'які часточки груш протираємо ситом до стану кашки. Опускаємо грушеве пюре в каструлю з водою, в якій вони варилися, посипаємо цукром. Ставимо каструлю на повільний вогонь і, помішуючи, вари до зменшення обсягу маси в два рази. Поки йде процес варіння, стерилізуємо банки. Опускаємо їх у каструлю з киплячою водою на 10-15 хвилин. Переливаємо варення в банки, закочує або закриваємо кришкою і залишаємо на зберігання в кімнатній температурі протягом одного дня. Після цього варення можна подавати до столу. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Варення з груші Дюшес. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Варення з груші Дюшес ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 86