Мариновані білі гриби для супуЧас приготування: 40 хв Хочу вам розповісти, як приготувати мариновані білі гриби для супу. Заготівля - цікава, особливо для любителів грибних бульйонів. Виходить навіть смачніше, ніж з сушеними білими, повірте! Опис приготування: Такий ось простий рецепт маринованих білих грибів для супу хороший тим, що гриби тут заготовлюються наче в своєму соку за рахунок додавання малої кількості води. А ще важливий момент - якщо ви не хочете, щоб ваші білі гриби в процесі варіння втратили свій колір, цей рецепт приготування маринованих білих грибів для супу добре б доповнити лимонною кислотою на кінчику ножа, вона зберігає колір. Удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Білі гриби Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Мариновані білі гриби для супу 1. Гриби добре очистимо від лісового сміття, великі разрежем на частини. Складаємо в каструлю. 2. Солимо гриби і заливаємо водою (води повинно бути в два рази менше, ніж грибів за обсягом). 3. Варимо, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і знімаємо піну. 4. Після цього додаємо всі спеції і варимо ще 15 хвилин. Гриби повинні лягти на дно. 5. Коли вже час знімати з вогню - додамо оцет, перемішати і накладаємо гриби в банки. Маринадом заливаємо зверху і закриваємо кришками. Готово! Цей смачний Мариновані білі гриби для супу ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Мариновані білі гриби для супу з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Мариновані білі гриби для супу. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 52