Солоні маслюки на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Соління на зиму - це завжди актуально. Ніжні, трохи хрусткі, солоненькі маслюки стануть прекрасною закускою на будь-якому столі. До того ж, сам процес засолювання трун - простий і цікавий! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування солоних маслюків на зиму. Готова консервація зберігається в холодному місці, це може бути холодильник, підвал або льох. Вживати в їжу можна вже через кілька днів, але звичайно ж краще буде, якщо маслюки постоять подовше і гарненько просочаться розсолом. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Маслюки Блюдо: Заготовки/Соління Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Солоні маслюки на зиму Маслюки перебираємо, очищаємо від бруду і промиваємо. Відварюємо в підсоленій воді 15-20 хвилин і відкидаємо на друшляк, щоб пішла вода. Тим часом приготуйте розсіл із зазначених інгредієнтів. Доводимо до кипіння, додаємо гриби і варимо ще 5 хвилин. Розкладіть маслюки по стерилізованих банках, зверху залийте розсолом (на 1 літр - 2 ст.л. оцту). Закочуємо кришками і зберігаємо в прохолодному місці. Смачного! Солоні маслюки на зиму - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Солоні маслюки на зиму в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 463