Мариновані грузді на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Плануєте консервувати гриби на зиму? Пропоную простий спосіб маринування груздів, це абсолютно нехлопотно, до того ж гриби чудово зберігаються в прохолодному місці. Опис приготування: Вашій увазі - простий рецепт приготування маринованих груздів на зиму. У рецепті немає нічого складного. Гриби миємо, очищаємо і замочуємо у воді. Потім двічі варимо, додаємо сіль і спеції. Вуаля, все готово! Залишилося розкласти по банках і відправити на зберігання в прохолодне місце. До речі, вживати грузді можна вже на наступний день. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Грузді Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Мариновані грузді на зиму Грузді гарненько промиваємо і замочуємо у воді на кілька годин. Найбільші гриби поріжте, дрібні можна не різати. Заливаємо грузді водою, доводимо до кипіння і варимо ще 20 хвилин. Зливаємо воду і заливаємо свіжу, додаємо сіль (3 ч.л. на 1 літр) і спеції, варимо 20 хвилин. Зварені гриби розкладаємо в трилітрові баночки, додаємо зубчики часнику, заливаємо розсіл в якому варилися грузді і по 50мл оцту. Баночки закриваємо кришками. Смачного! Побачивши це неймовірне блюдо, Мариновані грузді на зиму, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Мариновані грузді на зиму вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Мариновані грузді на зиму, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 708