Варення з лісової горобиниЧас приготування: 19 ч. 0 хв Неймовірно смачне варення з лісової горобини в домашніх умовах приготувати зовсім нескладно. Краще брати свіжу ягоду - в ній більше вітамінів, але морожена горобина також підійде. Опис приготування: Я представила класичний рецепт варення з лісової горобини, який відомий ще з давніх часів. Виходить ласощі смачним і найголовніше - неймовірно корисним. У цій ягоді комора вітамінів, а в варення за цим рецептом вона не втрачає своїх властивостей. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Горобина Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Варення з лісової горобини 1. Щоб приготувати варення з лісової горобини в домашніх умовах, я беру завжди горобину свіжу, а моя свекруха використовує і морожену. Отже, для початку відокремте ягоди і замочіть їх на 10 хвилин. Після цього ретельно вимийте ягоди і відкиньте на друшляк. 2. У цей час робимо сироп, доводимо його до кипіння і кидаємо в нього ягоди. Відставляємо наше ласощі на ніч, не забуваючи накрити рушником. 3. На наступний день доводимо наше варення до кипіння і Томім на повільному вогні не більше 20 хвилин. Ось таким воно має виглядати, а густота залежить від кількості цукру. 4. Тепер відправляємо варення в стерилізовані банки і закочує. Зберігати ласощі найкраще в темному і прохолодному місці. У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Варення з лісової горобини - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Варення з лісової горобини в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Варення з лісової горобини смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 110