Варення зі слив без шкірки![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Одне з найсмачніших видів варення - сливове. І ви теж переконаєтеся в цьому, якщо спробуєте рецепт приготування варення зі слив без шкірки. Опис приготування: Якщо ви хочете приготувати варення зі слив без шкірки в домашніх умовах, слідуємо інструкції: 1. Сливу моєму в холодній воді. Після миття позбавляємося від кісток. Просто розриваємо вершки на дві частини і витягуємо або виколупуємо ножем кісточку. 2. Сливу закидаємо в каструлю. Заливаємо туди ж вод і цукор. Легенько помішувати. 3. Доводимо масу до кипіння і різко зменшуємо вогонь до повільного. Варимо сливи хвилин 15-30 до розм'якшення. Час залежить від якості і м'якості слив. 4. Отриману масу пропускаємо через сито. Через сито пройде тільки м'якоть і сироп, а шкірка залишиться зверху. Шкірку викидаємо. Сливову кашку заливаємо назад в каструлю. 5. Доводимо масу до кипіння і даємо їй охолонути 3 рази. 6. Стерилізуємо банки і кришки. 7. Якщо банки вже готові, переливаємо варення з каструлі в банки. Закочуємо банки, даємо варенню охолонути. 8. Тепер його можна або подавати до столу, або відносити на зберігання в прохолодне і недоступне для сонячних променів місце. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Слива Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Варення зі слив без шкірки - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Варення зі слив без шкірки у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 245