Конфітюр з ківі та агрусуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування конфітюру (різновид джему) з ківі й агрусу Опис приготування: Рецепт розрахований на 1,5-літрову банку Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Фрукти/Ківі Блюдо: Заготовки Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Конфітюр з ківі й агрусу Ківі очистити від шкірки. розрізати вздовж на чотири частини. а потім на тонкі часточки. Агрус перебрати. вимити, видалити плодоніжки і суцвіття. З лимона зняти терткою цедру. з м'якоті вичавити сік. Додати сік в агрус, за допомогою блендера зробити з ягід пюре. Протерти пюре через сито, щоб видалити насіння. Змішати вийшло пюре з часточками ківі, лимонною цедрою і цукром. Перелити в глибоку сковороду, поставити на вогонь і довести до кипіння. постійно помішуючи. Зменшити вогонь і варити. поки об'єм не зменшиться у 2 рази. Потім зняти з вогню і розлити по стерилізованих банках. Закрити банки кришками. Зберігати в темному прохолодному месте.Смешать вийшло пюре з часточками ківі, лимонною цедрою і цукром. Перелити в глибоку сковороду, поставити на вогонь і довести до кипіння. постійно помішуючи. Зменшити вогонь і варити. поки об'єм не зменшиться у 2 рази. Потім зняти з вогню і розлити по стерилізованих банках. Закрити банки кришками. Зберігати в темному прохолодному місці. Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Конфітюр з ківі й агрусу, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Конфітюр з ківі й агрусу. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 96