Варення з фізаліса на зимуЧас приготування: 5 ч. 0 хв Здається, що варення з фізалісу на зиму в домашніх умовах досить незвичайне ласощі, але це не так. У нашій родині його готують кожен сезон, а з'їдається воно миттєво. Опис приготування: Я пропоную класичний рецепт варення з фізалісу на зиму, яке готували ще в старовину. Про корисність цієї ягоди знають багато, але не всі знають, що з фізаліса роблять варення. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Ягоди/Фізаліс Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Варення з фізаліса на зиму 1. Отже, беремо фізаліс і очищаємо кожну ягоду від листків. Ретельно їх миємо й кожну протикаємо голкою. 2. Засипаємо ягоди цукром в каструлі і відставляємо на півгодини. Потім додаємо в каструлю трохи води і ставимо на повільний вогонь. Кришкою каструлю не накривати. 3. Чекаємо, коли розчиниться цукор і доводимо варення до кипіння. Саме в цей момент слід покласти паличку кориці (але, за бажанням) і прокип'ятити ще близько 5 хвилин. 4. Після закипання я зазвичай додаю лимонний сік, після чого зменшуємо вогонь і мучуся варення близько 2 годин. 5. От і все, наше варення з фізалісу на зиму в домашніх умовах готово! Відправляємо його по стерилізованих банках і насолоджуємося ласощами в холодну пору року з чаєм. Дуже смачний Варення з фізаліса на зиму зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Варення з фізаліса на зиму з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 297