Квашені зелені помідориЧас приготування: 1 ч. 0 хв Для когось зелені помідори - гидота, а для когось справжній делікатес. Я ставлюся до другої категорії - з дитинства обожнюю їх, особливо в квашеному вигляді. Читайте, як заквасити зелені помідори! Опис приготування: Такі помідорчики можна подати як закуску до улюбленого національному алкоголю або порізати на дольки, заправити ріпчастою цибулею і скропити олією - вийде вкуснющій салат. Так що рецепт приготування квашених зелених помідорів повинен бути в арсеналі кожної господині! Основний інгредієнт: Овочі/Помідор/Зелені помідори Блюдо: Заготовки/Квашення Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-15 Як приготувати Квашені зелені помідори Для приготування нам знадобляться міцні зелені помідорчики приблизно одного розміру - ось такі. Їх, само собою, потрібно вимити й обсушити. Разрежем їх навхрест - не до кінця, щоб не розвалилися. Подрібнимо моркву. Проробимо теж саме з часником, болгарським і гострим перцями. Зелень дрібно наріжемо. Приготуємо розсіл - в гарячій воді розчинний сіль і цукор, перемішати. Нафаршіруем помідорчики морквою, перцем, часником і зеленню, складемо в каструлю або відро, перемежовуючи лавровим листом і хріном, і заллємо розсолом. Розсіл повинен їх повністю покрити. Щоб помідори не спливали, можна накрити їх тарілками або кришками і придавити чимось зверху - зійде порожня каструлька. Через 3-4 дні при кімнатній температурі квашені зелені помідори готові! Спробуйте приготувати Квашені зелені помідори в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Квашені зелені помідори можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 1585