Капуста з хроном на зимуЧас приготування: 3 днів. 4 ч. 0 хв Пропоную вам свіженький рецепт капусти з хріном на зиму. Капуста виходить трохи гострою, що надає їй пікантний смак. Опис приготування: Для наочності я виклав рецепт приготування капусти з хріном на зиму з фото. Приготувати соління дуже просто - треба спочатку підготувати овочі і зварити розсіл. Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Заготовки/Квашення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Капуста з хроном на зиму Готуємо маринад. Додаємо в каструлю воду, соняшникова олія, цукор, сіль, перець і кип'ятимо хвилин 5. В останню чергу додамо оцет і чекаємо, поки маринад охолоне. Капусту, моркву, хрін, болгарський перець чистимо, промиваємо холодною водою, витираємо насухо. Очищаємо капусту від гнилого листя, шаткуємо на тертці. Стовпчиками натираємо моркву. Соломками натираємо болгарський перець, хрін. Очищаємо часник від шкірки. Утрамбовуємо всі овочі в банку. Заливаємо в банку розсіл. Закриваємо горлечко банки кришкою, залишаємо її в прохолодному місці і через 3-4 дні знімаємо пробу. Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Капуста з хроном на зиму - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Капуста з хроном на зиму в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 281