Варення без кісточок з черешніЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування варення без кісточок з черешні хоч і вимагає трохи більше часу на підготовку, але зате спростить вам зимові вечори з чаюванням - не треба буде відпльовуватися кісточки з ягід! Опис приготування: Це воістину царський варення без кісточок з черешні в домашніх умовах готується дуже просто, а від аромату можна взагалі з глузду з'їхати! Загалом, як ви, напевно, зрозуміли, це моє улюблене варення, я вам настійно рекомендую саме цей рецепт приготування варення без кісточок з черешні! Призначення: Для дітей Основний інгредієнт: Ягоди/Черешня Блюдо: Заготовки/Варення Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Варення без кісточок з черешні 1. Черешню очищаємо від сміття і дістаємо всі кісточки. Засипаємо цукром, залишимо трохи пустити сік, а потім на слабкому вогні доводимо до кипіння, щоб весь цукор розчинився. 2. Тепер наріжемо лимон тоненькими скибочками і додамо до варення. 4. Варимо три рази, кожен раз доводячи до кипіння і знімаючи з вогню. Востаннє уварюємо до потрібної вам густоти. 5. Закочуємо в стерильні банки на зиму або охолоджуємо і подаємо холодним до чаю. Удачі! Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Варення без кісточок з черешні. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Варення без кісточок з черешні - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 48