Варення з персиків на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Кожна господиня/господар заготовлює на зиму варення. Звичайно ж, у кожного свої секрети і свої переваги в цій не легкій справі. Пропоную рецепт чудового персикового варення на зиму. Опис приготування: Як приготувати варення з персиків на зиму? Дуже просто, вам потрібні: персики, цукор, вода і лимон. Персики вибирайте міцні, вони не повинні бути м'якими і переспілими. Гаряче варення розкладіть по заздалегідь вимитим з содою і прожареним в духовці при 100 градусах Цельсія банкам. Закрийте попередньо підготовленими кришками і переверніть банки догори дном до повного охолодження. Гарного дня! Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Персик Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Варення з персиків на зиму Для початку позбавте персики від шкіри. Для цього покладіть персики на 30 секунд в окріп, шкіра повинна легко зійти. У каструлю засипаємо цукор і вливаємо воду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Кладемо порізані на половинки персики в каструлю. Варимо 15 хвилин. Після цього за допомогою шумівки вибираємо персики і перекладаємо в інший посуд. На середньому вогні уварюємо сироп в 2 рази. Сироп Уваров. Повертаємо персики в каструлю, додаємо сік лимона і доводимо варення до кипіння, проварюємо ще кілька хвилин. Не забувайте знімати піну. Готове варення перекладаємо в стерилізовані баночки. Смачного! Дуже смачний Варення з персиків на зиму зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Варення з персиків на зиму з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 265