Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Варення з груш у власному соку

Варення з груш у власному соку

 Варення з груш у власному соку
Час приготування: 8 ч. 0 хв
Пропоную вам рецепт приготування варення з груш у власному соку, який дозволить вам за день наготувати смачного варення на рік вперед та так, що пальчики оближеш.

Опис приготування:
Якщо робити варення з груш у власному соку в домашніх умовах, можна домогтися не тільки приємних смакових якостей, але й того, що навіть після варіння шматочки груш не втратять свою соковитість.

Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок

Основний інгредієнт:
Фрукти/Груша
Блюдо: Заготовки/Варення

Інгредієнти:
  • Груша - 1 Кілограм
  • Цукор - 1,2 Кілограма (200 грам на сироп)
  • Вода - 200 мілілітрів

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Варення з груш у власному соку
Варення з груш у власному соку Моєму груші в холодній воді. Варення з груш у власному соку Нарізаємо груші часточками, вирізаємо з них серцевину. Залишаємо груші в мисці цукру на кілька годин. Це потрібно, щоб груші змогли пустити сік. Варення з груш у власному соку Варимо сироп з води і цукру. У каструлю з водою додаємо цукор. Варимо до появи пінки. Коли з'явиться пінка, можна додавати груші. У каструлю додаємо лимонну цедру. Варення з груш у власному соку Вичавлюємо в каструлю з грушевої масою лимонний сік. Варення з груш у власному соку Варимо в два прийоми. Спочатку доводимо до кипіння і варимо протягом 15 міну на повільному вогні. Потім даємо охолонути і варимо ще раз до кипіння. Після цього розливаємо грушеве варення по банках. Варення з груш у власному соку Банки потрібно заздалегідь простерилізувати. За охолодженні закочує варення і зберігаємо в прохолодному місці.

Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Варення з груш у власному соку. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Варення з груш у власному соку у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором.
Категорія: Заготовки Переглядів: 378   
Схожі рецепти страв з фото:
Грушеве варення з цілих груш
Варення із зелених груш
Швидке варення з груш
Варення з диких груш
Варення з груш без води
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.