Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Лечо з томатною пастою

Лечо з томатною пастою

Лечо з томатною пастою
Час приготування: 40 хв
Рецептів приготування лечо існує досить багато. У кожного є своя особливість, яка спрощує або ускладнює вихідних варіант. Пропоную вам спробувати лечо з томатною пастою.

Опис приготування:
Лечо з томатною пастою - це відмінна альтернатива для пізньої консервації, коли свіжих помідорів вже не знайти. До того ж, процес приготування скорочується, що допоможе зберегти господині вільний час.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Перець
Блюдо: Заготовки/Консервація
Географія кухні: Країни Європи

Інгредієнти:
  • Перець - 3 Кілограма
  • Томатна паста - 500 Грам
  • Вода - 800 мілілітрів
  • Цукор - 200 Грам
  • Оцет - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. ложка

Кількість порцій: 4-6

Як приготувати Лечо з томатною пастою
Лечо з томатною пастою 1. Болгарський перець вимити, просушити і очистити від насіння, хвостиків, серцевини. Нарізати перець можна тонкими смужками або кубиками - це за бажанням господині. Лечо з томатною пастою 2. Далі рецепт приготування лечо з томатною пастою переходить до соус. Для цього необхідно у високій каструлі з'єднати томатну пасту з водою. Додати цукор і сіль. Все ретельно перемішати до отримання однорідної консистенції. Влити оцет. Лечо з томатною пастою 3. Коли паста добре розчинилася, каструлю можна відправити на вогонь. Потрібно довести масу до кипіння. Лечо з томатною пастою 4. Коли соус закипить, можна додати в каструлю нарізаний перець. Знову довести до кипіння і варити на повільному вогні. Лечо з томатною пастою 5. Залежно від якості перцю і розмірів шматочків, варитися від буде близько 30-45 хвилин. При бажанні в процесі приготування в лечо з томатною пастою в домашніх умовах можна додати гострий перець. Лечо з томатною пастою 6. Коли лечо готове, його можна відразу гарячим закатати в банки на зиму. При цьому банки краще вкрити рушником або ковдрою приблизно на 25-30 хвилин.

Ви напевно не з чуток знаєте, що Лечо з томатною пастою - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Лечо з томатною пастою в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар.
Категорія: Заготовки Переглядів: 294   
Схожі рецепти страв з фото:
Лечо з перцю на зиму
Лечо
Лечо з помідорів і перцю
Лечо по-болгарськи
Лечо з огірків на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.