Лечо з томатною пастоюЧас приготування: 40 хв Рецептів приготування лечо існує досить багато. У кожного є своя особливість, яка спрощує або ускладнює вихідних варіант. Пропоную вам спробувати лечо з томатною пастою. Опис приготування: Лечо з томатною пастою - це відмінна альтернатива для пізньої консервації, коли свіжих помідорів вже не знайти. До того ж, процес приготування скорочується, що допоможе зберегти господині вільний час. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Перець Блюдо: Заготовки/Консервація Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Лечо з томатною пастою 1. Болгарський перець вимити, просушити і очистити від насіння, хвостиків, серцевини. Нарізати перець можна тонкими смужками або кубиками - це за бажанням господині. 2. Далі рецепт приготування лечо з томатною пастою переходить до соус. Для цього необхідно у високій каструлі з'єднати томатну пасту з водою. Додати цукор і сіль. Все ретельно перемішати до отримання однорідної консистенції. Влити оцет. 3. Коли паста добре розчинилася, каструлю можна відправити на вогонь. Потрібно довести масу до кипіння. 4. Коли соус закипить, можна додати в каструлю нарізаний перець. Знову довести до кипіння і варити на повільному вогні. 5. Залежно від якості перцю і розмірів шматочків, варитися від буде близько 30-45 хвилин. При бажанні в процесі приготування в лечо з томатною пастою в домашніх умовах можна додати гострий перець. 6. Коли лечо готове, його можна відразу гарячим закатати в банки на зиму. При цьому банки краще вкрити рушником або ковдрою приблизно на 25-30 хвилин. Ви напевно не з чуток знаєте, що Лечо з томатною пастою - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Лечо з томатною пастою в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 294