Варення з яблук з желатиномЧас приготування: 1 ч. 0 хв Цей незвичайний рецепт попався мені, коли я одного разу блукав по просторах інтернету в пошуках рецепта якогось цікавого варення. У підсумку знайшов його. Це не зовсім варення, але дуже близько до нього! Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування варення з яблук з желатином. Відразу скажу, що діти без розуму від цієї солодощі. Замість запікання яблука можна проварити в каструлі до стану того ж пюре. Цього разу я не варив, а просто Запека в мікрохвильовці. Одним словом, пробуйте робити так, як вам зручно. Удачі! Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Варення з яблук з желатином Яблука очищаємо від шкірки, вирізаємо серцевину і ріжемо часточками. Кладемо яблука в рукав для запікання і відправляємо в мікрохвильовку/духовку. Запікаємо до готовності, наприклад, як картоплю. По запаху можна визначити готовність. Дайте яблукам охолонути. Тепер потрібно перемолоти їх у блендері до стану однорідного густого пюре. У пюре додаємо пару ложок сиропу від малинового варення. Сюди ж додаємо желатин і перемішуємо. Нагріваємо до гарячого стану (не до кипіння) і відразу ж даємо охолонути. Остигле пюре збийте міксером. У мене на це пішло 10 хвилин. Отримане пюре влийте в форму, застелену папером для випічки (промасленим). Форму ставимо в холодильник. Застиглий десерт звільніть від паперу. Поріжте кубиками. Смачного! Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Варення з яблук з желатином. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Варення з яблук з желатином в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 197