Гострі помідори на зимуЧас приготування: 1 ч. 0 хв Я завжди готую на зиму пару баночок таких гострих помідорів, зробити це досить просто, зате в зимовий час так приємно відкрити закачування і насолодитися відмінним смаком улюблених овочів. Опис приготування: Якщо чесно, то найчастіше я закочував звичайні помідори, але минулого року знайома пригостила мене відерцем зелених, не довго думаючи я знайшла цей простий рецепт гострих помідорів на зиму і приступила до справи. Через пару місяців на день народження чоловіка вирішили відкрити баночку для святкового столу, спробувати, так би мовити, і ці помідори так всім сподобалися, особливо чоловікам, що весь вечір обговорювали і хвалили тільки їх. Після цього, я вирішила, що на кожен рік буду робити гострі помідори на зиму в домашніх умовах, тим більше це дуже легко і швидко. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Помідор/Зелені помідори Блюдо: Заготовки Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Як приготувати Гострі помідори на зиму Для початку необхідно промити всі овочі і свіжу зелень, банки стерилізувати. Тепер ми надрізаємо кожен помідор посередині і кладемо в утворений кишеньку пару платівок часнику, колечко гострого перцю і гілочку петрушки. На дно банки кладемо гілочки петрушки і заповнюємо її помідорами, зверху насипаємо сіль. Заливаємо все водою і закриваємо банку кришкою, потім ставимо в прохолодне місце, наприклад, у підвал, льох або на балкон. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Гострі помідори на зиму, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Гострі помідори на зиму - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 832