Варення з гарбуза з яблукамиЧас приготування: 40 хв Варення з гарбуза з яблуками раджу варити восени, коли достигнуть і гарбуза, і яблука у величезній кількості. Варитися воно дуже швидко і просто. А є його можна просто ложками! Опис приготування: Із зазначеної кількості інгредієнтів вийде 1,2 кг варення. Отже, як приготувати варення з гарбуза з яблуками? 1. Очищену м'якоть гарбуза наріжте кубиками, викладіть в каструлю, додайте півтори склянки води і варіть протягом 10 хвилин. 2. За цей час промийте, почистіть і наріжте часточками або кубиками яблука. 3. Додайте нарізані яблука в каструлю. 4. Додайте сік одного або двох лимонів, залежно від соковитості лимона і того, наскільки ви любите кислинку в варення. 5. Варіть на середньо-повільному вогні ще хвилин 10. Потім збийте блендером. 6. Додайте цукор і корицю. Гарненько перемішайте. Варіть ще 3-4 хвилини, періодично помішуючи. 7. Приготуйте стерилізовані гарячі баночки. Залийте варення в банки і закрутіть стерилізованими кришками. Переверніть на рушник в кухні і залиште до охолодження. Варення з гарбуза з яблуками готово! Відкрите варення зберігайте в холодильнику. Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Фрукти/Яблука Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Варення з гарбуза з яблуками у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Варення з гарбуза з яблуками. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 118