Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Лечо з кабачків

Лечо з кабачків

Лечо з кабачків
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Смачна закусочка до вашого столу. Лечо з кабачків підходить до будь-якого гарніру. Я віддаю перевагу його вживати, як самостійну страву.

Опис приготування:
Нижче наведена покрокова інструкція, як приготувати лечо з кабачків в домашніх умовах. Даних в рецепті інгредієнтів вистачить, щоб закатати 5 баночок з закускою. Відмінно поєднується зі всілякими гарнірами. Спробуйте - це смачно!

Призначення: На обід/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Заготовки/Лечо

Інгредієнти:
  • Помідори - 2,5 Кілограма
  • Болгарський перець - 1 Кілограм
  • Морква - 450 Грам
  • Цибуля ріпчаста - 400 Грам
  • Часник - 100 Грам
  • Кабачки - 900 Грам
  • Баклажани - 400 Грам
  • Оцет - 1 Ст. ложка
  • Цукор - 220 Грам
  • Сіль - 2 Ст. ложки
  • Олія - ??1 Ст. ложка

Кількість порцій: 5

Як приготувати Лечо з кабачків
Лечо з кабачків Подрібніть помідори в м'ясорубці. Лечо з кабачків Перець наріжте соломкою. Лечо з кабачків Цибулю і часник дрібно наріжте. Лечо з кабачків Кабачки і баклажани наріжте кубиками. Лечо з кабачків Морква так само ріжемо кубиками. Лечо з кабачків З'єднайте моркву та помідори разом. Гасіть на дрібному вогні 20 хвилин. Потім додайте часник, цибуля і перець. Доведіть до кипіння і додайте до овочів баклажани, кабачки, цукор і сіль. Влити рослинне масло, перемішати. Гасити 15 хвилин. Лечо з кабачків За кілька хвилин до кінця гасіння, влийте оцет. Перемішайте. Лечо з кабачків Готове лечо розкладіть в стерилізовані баночки. Банки укутайте ніж те теплим і переверніть. Лечо з кабачків Готово!
Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Лечо з кабачків - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Лечо з кабачків в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі!
Категорія: Заготовки Переглядів: 365   
Схожі рецепти страв з фото:
Лечо з морквою
Лечо з перцю на зиму
Лечо з кабачків на зиму
Кабачкове лечо
Лечо з баклажанів
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.