Варення з ківі з желатиномЧас приготування: 2 ч. 0 хв Коли я знайшов рецепт приготування варення з ківі з желатином і вирішив його спробувати, з'ясувалося, що саме цей спосіб дозволяє зробити варення більш в'язким і густим, що надає хороший присмак. Опис приготування: Щоб приготувати варення з ківі з желатином в домашніх умовах, потрібно очистити фрукти від шкірки, додати цукрово-желатинову і суміш і далі слідувати рецептом. Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Ківі Блюдо: Заготовки/Варення Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Варення з ківі з желатином Своїм та очищаємо ківі від шкірки. Дрібно нарізаємо фрукти. Змішуємо желатин і 2 ст. л. цукру. Засипаємо в каструлю з ківі. Включити вогонь, щоб довести до кипіння суміш. В процесі не забувати помішувати. Висипати решті потрібний для приготування цукор в каструлю з ківі. Заважати до повного розчинення. Коли маса ще раз дійде до кипіння, проварити її додатково 3 хвилини. Піну зняти. Розлити варення по стерилізованим банкам. Варення готово! Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Варення з ківі з желатином в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Варення з ківі з желатином. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 252