Аджика з помідорівЧас приготування: 2 ч. 0 хв Приготувати аджику з помідорів - дуже просто. Ця закуска порадує любителів гостренького. За класичним рецептом аджику готують без помідорів, але ми ламаємо традиції і приготуємо свій варіант! Опис приготування: У всіх пострадянських країнах аджика дуже популярна. Традиційно справжня абхазька аджика робиться з гострих перців, спецій і часнику, проте навіть на Кавказі припустимі і інші версії - наприклад, аджика з помідорів. Така аждіка дуже хороша з м'ясними стравами, її можна використовувати в приготуванні соусів. Отже, рецепт аджики з помідорів - вашій увазі! Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Заготовки/Закуски/Консервація/Аджика Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська/Кавказька Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Аджика з помідорів Гострий перець очищаємо від насіння. Робити це потрібно в рукавичках, інакше ваші пальці будуть горіти. А якщо ще й очі ними протрете, то взагалі без допомоги лікаря не обійдетеся. Будьте обережні. Перець повинен бути ідеально очищений. Кількість перцю визначайте на свій смак: якщо додасте 500 грамів, аджика вийде дуже гостра, якщо 250 - помірна. Помідори очистіть від шкірки, часник теж очистіть. Прокрутіть через м'ясорубку гострий перець, солодкий перець, часник і помідори. Додайте сіль і коріандр. Перемішайте - і все, аджика з помідорів готова! Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Аджика з помідорів - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Аджика з помідорів в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 286