Смажені баклажани на зимуЧас приготування: 2 ч. 0 хв Дана закуска виходить неймовірно смачну і пікантною. Її головною перевагою залишається те, що баклажани можна закривати на зиму і вживати відразу після приготування. Опис приготування: Всім рекомендую класичний рецепт смажених баклажанів на зиму. Закуска не перестає дивувати навіть примхливих гостей своїм кислувато-солодкуватим смаком і легкою гостротою. Готується вона дуже легко - спробуйте! Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Заготовки/Консервація Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Смажені баклажани на зиму 1. Для приготування смажених баклажанів на зиму в домашніх умовах підготуйте заздалегідь всі продукти. Закуска виходить дуже смачною, а гостроту ви регулюєте самі. 2. Наріжте баклажани кільцями. Товщина кожного повинна бути близько 0,7 мм. Шкірку знімати не потрібно. Після цього посоліть кожне колечко і залиште на півгодини, щоб вийшла гіркота. 3. Поки баклажани відстоюються, наріжте зелень, часник, цибуля, морква і перекрутити на м'ясорубці томати. У ємність на рослинній олії надішліть смажиться баклажани. 4. Після цього зробіть зажарку з моркви та цибулі. А тим часом обсмажені баклажани складіть у каструлю, додайте духмяний перець, лавровий лист і приправи. Я використовую червоний гострий перець, щоб надати особливої ??пікантності закусці. 5. Баклажани змастіть зеленню з часником. Я використовую зелень петрушки, але інші трави також непогано підійдуть. 6. Поки смажиться морква з цибулею підготуйте помідори. Як тільки овочі почнуть покриватися золотавою скоринкою, надішліть до них томати і зменшіть вогонь. Протушкувати всі інгредієнти близько 3 хвилин і зніміть з вогню. 7. Покрийте складені баклажани отриманим соусом з овочів, дайте охолонути і відправте в холодильник. Вони можуть зберігатися в холодному місці досить довгий час. Для консервації такої закуски, в зажарку додайте трохи оцту. Після цього сміливо можете закочувати баклажани по банках і відправляти в льох або комору. 8. До обіду або приходу гостей дістаньте баночку смажених баклажанів на зиму в домашніх умовах і побалуйте близьких. Якщо захочете гостроти, можете додати стручковий перець. Кислоту також регулюйте самі. При додаванні оцту не забудьте додати і цукор (за смаком). Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Смажені баклажани на зиму гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Смажені баклажани на зиму - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 1302