Сацебелі на зиму![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Смачний грузинський соус сацебелі можна заготовити на зиму. Все робиться дуже просто, а взимку з'їдається дуже швидко. Ділюся рецептом! Опис приготування: Смачний соус сацебелі дуже добре поєднується з м'ясними стравами. Влітку ми часто робимо такий соус зі свіжих овочів. А взимку користуємося соусом, який заготовили влітку. Пропоную вам простий рецепт сацебелі на зиму. Зберігається він дуже добре, заготовити його зовсім нескладно. З перерахованого кількості продуктів виходить 1,5 літра соусу. Уважно читаємо рецепт, запасаємося овочами і приступаємо. 1. Помідори і перець вимити і перекрутити через м'ясорубку. 2. Додати сіль, спеції і цукор, перемішати і поставити на вогонь. Довести до кипіння. 3. Зелень вимити і дрібно нарізати. Додати в киплячі помідори і кип'ятити 5-8 хвилин. 4. Часник очистити і подрібнити через чеснокодавку. Розкласти по стерилізованим банкам. 5. Залити киплячий соус в банки і закатати їх. Укутати в ковдру і нехай остигають годин 6-8. Основний інгредієнт: Овочі Блюдо: Заготовки Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Ви напевно не з чуток знаєте, що Сацебелі на зиму - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Сацебелі на зиму в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 236