Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Заготовки » Гливи, мариновані на закуску

Гливи, мариновані на закуску

Гливи, мариновані на закуску
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Важко придумати більш відповідну закуску для міцних напоїв, ніж грибочки, особливо якщо вони мариновані. І зараз я розповім вам, як швидко і просто приготувати соковиті і ароматні гливи.

Опис приготування:
Яка найприголомшливіша закуска на всі випадки життя, яка зробить будь-яке застілля яскравіше і праздничней? Ну, звичайно ж, це грибочки, причому не прості, а саме мариновані, ну або на худий кінець солоні. А якщо цього року зробити заготовки їх них вам не вдалося, не зневіряйтеся, адже я з постачанням розповім вам, як приготувати гливи, мариновані на закуску. Ці чудові грибочки останнім часом продаються цілий рік в магазинах, але на відміну від печериць, у глив більш яскравий грибний смак, тому вони ідеально підходять для маринування. Так що якщо у вас намічається в найближчі дні застілля, то просто приготуйте гливи, мариновані на закуску, в домашніх умовах, і вже через пару днів ці грибочки можна сміливо їсти.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Гриби/Гливи
Блюдо: Заготовки/Маринування

Інгредієнти:
  • Гливи - 350 Грам
  • Вода - 1 Літр
  • Сіль - 3 чайні ложки
  • Цукор - 1-1,5 чайної ложки
  • Оцет 9% - 2 Ст. ложки
  • Олія - ??1-2 Ст. ложок
  • Часник - 3-4 зубчики
  • Лавровий лист - 4 Штуки
  • Перець запашний горошком - 8 Штук
  • Перець чорний горошком - 10-12 Штук
  • Гвоздика - 5-6 Штук

Кількість порцій: 1

Як приготувати Гливи, мариновані на закуску
Гливи, мариновані на закуску Грибочки очищаємо від сміття і ретельно промиваємо, нарізаємо гливи на невеликі шматочки. Гливи, мариновані на закуску Готуємо всі необхідні спеції, відміряємо сіль і цукор, чистимо часник і нарізаємо його на пластинки. Гливи, мариновані на закуску У каструлю наливаємо воду, ставимо її на вогонь і доводимо до кипіння, потім викладаємо у воду спеції і часник, вливаємо оцет, насипаємо цукор і сіль. Гливи, мариновані на закуску У киплячий маринад викладаємо гливи і варимо їх протягом 5 хвилин. Гливи, мариновані на закуску Потім знімаємо каструлю з вогню і вливаємо в неї рослинне масло. Залишаємо гриби в маринаді до повного охолодження. Гливи, мариновані на закуску Остигнули гливи розкладаємо в чисті баночки, заливаємо маринадом і ставимо на зберігання в холодильник.

Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Гливи, мариновані на закуску, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Гливи, мариновані на закуску - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу.
Категорія: Заготовки Переглядів: 150   
Схожі рецепти страв з фото:
Мариновані гливи швидкого приготування
Гливи солоні мариновані
Мариновані гливи з лимонною кислотою
Мариновані гливи за 30 хвилин
Мариновані гливи на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.