Желе з калиниЧас приготування: 2 ч. 0 хв Желе з калини - вітамінізоване частування з недорогої місцевої ягоди. Желе можна приготувати всього за пару годин чудное. Його смак сподобається всім нелюбителям калини. Це факт! Опис приготування: Желе з калини робиться швидко і легко. Думаю, що цукру можна зменшити до 700 грам, якщо Вам особливо не подобаються солодкі заготовки. Найкраще для желе брати калину стиглу, вона і сама по собі солодший і з нею простіше працювати. До речі, ще одна порада, коли будете додавати цукор, не забудьте все гарненько перемішати. Взагалі якомога частіше перемішуйте. Але перемішувати раджу тільки дерев'яною ложкою або лопаткою. Бажаю удачі! Призначення: Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Ягоди/Калина/Желатин Блюдо: Десерти/Желе Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Желе з калини Беремо калину і перебираємо від гілочок, сміття і гнилих ягід. Кладемо в друшляк і гарненько промиваємо в проточній воді. Опускаємо ягоду на 5 хвилин в окріп для того щоб ягода стала м'якше і втратила свій гіркий присмак. Перетерти ягоди через сито. У сік з калини додаємо цукор і воду. Варити вміст на повільному вогні близько 50 хвилин. Поки все гарненько не загусне. Желе розлити по заготовленим банкам і зберігати в холодильнику. Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Желе з калини. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Желе з калини. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 189