Патисони, мариновані без стерилізаціїЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ця консервація актуальна і всіма улюблена за будь-яким столом. Апетитні, хрусткі і ніжні патіссончікі так ми тануть у роті. Саме тому, намагаюся кожен рік замаринувати побільше патисонів. Опис приготування: Як приготувати патисони, мариновані без стерилізації в домашніх умовах? Дуже просто! Патисони завжди будуть відмінною закускою до вашого столу! За рахунок маринаду, вони виходять дуже особливими, що не солоними, а саме малосольними ... так і хочеться з'їсти =) Гарного дня і вдалого приготування! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок/Патисони Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Патисони, мариновані без стерилізації На дно стерильних баночок укладаємо: листя, часник, прянощі, червоний перець і патисони порізані шматочками. Баночки заливаємо окропом на 5 хвилин. Зливаємо воду з банок в каструлю і робимо маринад: на 1 літр - 2 ст.л. солі і 1 ст.л. цукру. Маринад закип'ятити і залити ним банки. Через 5 хвилин маринад зливаємо назад в каструлю і повторюємо процедуру. Перед тим як заливати маринад в банки, кладемо в них по 1/3 ч.л. оцту. Закочуємо банки кришками. Перевертаємо до повного охолодження, закутувати в ковдру не потрібно. Смачного! Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Патисони, мариновані без стерилізації в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Патисони, мариновані без стерилізації - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Патисони, мариновані без стерилізації, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 379