Томатний маринад для шашликуЧас приготування: 15 хв Томатний маринад для шашлику можна приготувати з томатного пюре, кетчупу або свіжих, дуже стиглих помідорів. Кажуть, м'ясо в томатах маринується швидше. Додамо спеції, часник, цибулю і маринад готовий! Опис приготування: Як приготувати томатний маринад для шашлику? 1. Помідори промийте, просушіть паперовим рушником, наріжте тонкими кружечками. 2. Часник почистіть і подрібніть. 3. Базилік промийте, просушіть, подрібніть ножем. 4. М'ясо промийте, просушіть паперовим рушником, поріжте шматочками. 5. Викладіть м'ясо в миску. Додайте соєвий соус, оливкова олія, подрібнений базилік і часник. Перемішайте м'ясо в маринаді руками. Потім шматочки м'ясо перекладіть кружечками помідорів і покрийте ними м'ясо зверху. 6. Оберніть миску харчовою плівкою або накрийте кришкою і поставте на нижню полицю холодильника на 4-8 годин. Такий томатний маринад підходить для шашлику з яловичини, свинини, птиці. Особливо гарний він у сезон помідорів. Для томатного маринаду використовуйте перезрілі помідори. Замість томатів можна використовувати кетчуп або томатне пюре. Підійдуть також протерті блендером помідори. Смажте м'ясо після маринування, як звичайно. Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Помідор Блюдо: Заготовки/Маринування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Томатний маринад для шашлику самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Томатний маринад для шашлику. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 28