Аджика на зиму![]() Час приготування: 2 год. 30 хв Немає смачніше закуски, ніж ароматна і пікантна аджика, її можна додати до м'яса або риби, використовувати як основу для приготування різних соусів або навіть просто намазати аджику на шматочок хліба. Опис приготування: Раз вже сезон заготівель в самому розпалі, то хочу запропонувати вам ще один відмінний і дуже простий рецепт аджики на зиму. Готується така чудова закуска досить просто, а в холодний осінній і зимовий час вона стане просто незамінна, адже її можна використовувати, як для приготування соусів і м'яса, так і подавати на стіл в якості доповнення до всіляких страв. Повірте, з нею ваші обіди, вечері і сніданки стануть набагато яскравіше і більш насиченою, тому пропоную вам обов'язково зробити аджику на зиму в домашніх умовах, її смак буде нагадувати вам про спекотне літо весь рік. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Перець Блюдо: Закуски/Аджика Географія кухні: Республіки СРСР/Кавказька Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Аджика на зиму ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Аджика на зиму в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Аджика на зиму самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 670