Кабачки з тушонкоюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування хорошою закуски, яку ви з легкістю зможете взяти з собою в будь-який похід. Ситні і смачні кабачки з тушонкою, нікого не залишать байдужим! Опис приготування: Дуже класно приготувати в домашніх умовах блюдо, яке можна взяти з собою, наприклад в похід або на посиденьки на природі. Компоненти в цьому рецепті підібрані дуже гармонійно, тушонка чудово поєднується з кабачком. Давайте разом приготуємо кабачки з тушонкою! Призначення: На обід/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Кабачок/Субпродукти/Тушенка Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Кабачки з тушонкою Розрізаємо кабачок уздовж. Видаляємо ложкою серцевину. Серцевину кабачка обсмажуємо з цибулею на сковороді. Висипаємо зварений рис в сковороду. Додаємо води, вершкового масла, солимо. Тушкуємо до готовності. Випаровуємо рідина з рису. Тепер потрібно додасть дрібно нарізаний часник. Наступний крок: кладемо на сковороду тушонку та горошок. Ретельно перемішуємо. Розкладіть кабачки на столі. Ложкою закладаємо в них начинку з пательні. Присипаємо тертим сиром. Замотуємо все це справа фольгою і ставимо в духовку на 15 хвилин. Температуру виставляємо 220 градусів. Готово! Кабачки з тушонкою - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Кабачки з тушонкою в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 12