Цвітна капуста з яйцемЧас приготування: 30 хв Проста у виконанні і смачна закуска виходить з цвітної капусти з яйцем. Готується вона швидко, чудово підходить для транспортування (В мішечку - на роботу), відмінно зберігається кілька днів. Опис приготування: Цвітну капусту з яйцем можна приготувати на полуденок або в якості закуски перед основною стравою вечері. Виїжджаючи за місто, замість традиційних бутербродів приготуйте таку капусту. І ситно, і корисно. До речі, можна суцвіття капусти не тільки в яйці обваляти, а й в панірувальних сухарях. Потім слід обсмажити, як це зазначено за рецептом. Як приготувати кольорову капусту з яйцем? 1. Голову цвітної капусти розділіть на суцвіття. Промийте. Ошпарити суцвіття протягом 5-10 хвилин. 2. Яйця збийте в мисочці вінчиком з сіллю і перцем. За бажанням, сюди можна додати інші улюблені спеції. 3. У сковороду влийте рослинне масло і нагрійте. 4. Суцвіття обваляйте в яйці і викладіть на розігріту сковороду. Випікайте з кожного боку протягом 3-4 хвилин. Готова кольорова капуста в яйці має бути золотисто-коричневого кольору. 5. Обсмажену капусту в яйці викладіть на паперовий рушник. Подавайте капусту з майонезом або соусом на основі майонезу або натурального йогурту. Можна страву прикрасити гілочками зелені, кропом, наприклад. Смачного! Призначення: На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Яйця/Цвітна капуста Блюдо: Закуски Дієта: Вагітним і годуючим/Дієтичне харчування/Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Ви напевно не з чуток знаєте, що Цвітна капуста з яйцем - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Цвітна капуста з яйцем в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 170