Цвітна капуста в паніровціЧас приготування: 25 хв Цвітна капуста в паніровці швидше нагадує пишні пиріжки, які відмінно йдуть з різними соусами на холодне. Чи не соромно таке блюдо подати як закуску на святковий стіл. Готується швидко. Опис приготування: Як приготувати кольорову капусту в паніровці? 1. Цвітну капусту подрібніть на суцвіття. Промийте, обріжте зіпсовані частини. 2. У каструлю влийте холодної води, посоліть її трохи і додайте сік половини лимона. Доведіть воду із соком і сіллю до кипіння. 3. У киплячу воду опустіть суцвіття цвітної капусти і варіть без кришки хвилин 10. Цвітна капуста не повинна бути розвареною. 4. Готову кольорову капусту викладіть на паперові рушники, щоб стекла. 5. У мисочці збийте яйця з сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Поруч поставте плоску тарілку з панірувальними сухарями. 6. У каструлі або сковороді гарненько прогрійте рослинне масло. 7. Суцвіття цвітної капусти умочіть в яйці, потім обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте з усіх боків до рум'яної скоринки. 8. Обсмажену кольорову капусту викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишку олії. 9. Подавайте цвітну капусту в паніровці на гаряче або холодне із зеленню. Можна до неї приготувати соус з майонезу і томатного соусу з часничком. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Цвітна капуста Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Цвітна капуста в паніровці, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Цвітна капуста в паніровці - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 97