Баклажани на сковородіЧас приготування: 30 хв Баклажани на сковороді - дуже смачна закуска на швидку руку. Здорово подати її на пікніку свежеприготовленной, але ще смачніше вона на ранок. Освойте простий рецепт баклажан на сковороді - сподобається! Опис приготування: Так як в моїй родині майже у всіх день народження святкується влітку, то все застілля проходять на дачах. Дача, звичайно, припускає простоту, але смачненького-то хочеться! Одним їх прикрас літнього столу стають баклажани на сковороді. Дуже ошатне, смачна страва! Баклажани на сковороді можна приготувати заздалегідь, вони гарні і в холодному, і в теплому вигляді. Готуйте! Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Закуски/Гарніри Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Баклажани на сковороді Баклажани нарізати кільцями, вимочити 10 хвилин у воді, обсушити Обсмажити баклажани на сковороді з двох сторін до готовності Помідори порізати кружальцями Зелень дрібно посікти Змішати майонез і подрібненим часником Викласти на кружечки баклажан спеції, майонез з часником, зелень, помідори в кілька шарів. Дати настоятися 15-20 хвилин .Можно посипати верхній шар тертим сиром і запекти в духовці 5 хвилин. Смачного! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Баклажани на сковороді - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Баклажани на сковороді в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 334