Мойва копченаЧас приготування: 30 хв Даний рецепт призначений для любителів рибних страв. Мойва копчена - звучить чудово, чи не так? Давайте приготуємо цю смачну рибку самі - в домашніх умовах і без спеціального обладнання. Опис приготування: Як приготувати мойву копчену в домашніх умовах, не маючи ніяких спеціальних пристосувань? Дуже просто! Для цього потрібно зовсім небагато часу, сама риба, шматочок фольги та гарний настрій. За допомогою кухонної плити і каструльки можна приготувати неймовірно смачну копчену мойву, яка стане відмінною закускою на вашому столі, а може подаватися і як основне блюдо з яким-небудь гарніром. Власне, покроковий рецепт з фото розповість вам, як приготувати мойву копчену - одне з улюблених рибних страв мого чоловіка. Для нього немає кращої закуски до пива, ніж ця. Сподіваюся, і вам теж сподобається! ;) Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Мойва Блюдо: Закуски Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Мойва копчена Візьмемо стареньку каструльку. На її дно застилає фольгу, щоб вона утворила бортики. Насипаємо рис (самий звичайний), потім цукор і зверху чай (без ароматизаторів). Всі накриваємо фольгою, загортаємо бортики від першого шару, так щоб інгредієнти були добре запечатані у фользі. За допомогою зубочистки або шпажки проробляємо дірочки. Зверху на фольгу викладаємо мойву. Перед тим як рибу викладати на фольгу, її слід посолити, поперчити, приправити і поцукрити за смаком. Накриваємо кришкою (щільно), обв'язуємо мокрим рушником (саморобна герметичність). Потім ставимо на плиту на сильний вогонь, через хвилину вогонь зменшуємо до середнього. Коптимо мойву на середньому вогні близько 20 хвилин. По квартирі почне розноситися сильний запах риби, тому не забудьте включити витяжку. Таким чином виглядає готова копчена мойва. Смачного! :) Візьміть собі на замітку як приготувати Мойва копчена. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Мойва копчена в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 149