Смажені зелені помідори в кляріЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування скибочок зелених помідорів в клярі з пшеничного борошна, кукурудзяного борошна, молока і яєць, обсмажених в жирі бекону. Жир бекону надає цій закусці димчастий присмак. Опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16 скибочок зелених помідорів в клярі. Це дуже швидка і дуже проста хрустка закуска на швидку руку. Призначення: На сніданок/На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Помідор/Субпродукти/Бекон/Зелені помідори Блюдо: Закуски/Страви в клярі Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Смажені зелені помідори в клярі 1. Використовуючи гострий ніж для овочів, нарізати кожен помідор горизонтально на 8 скибочок товщиною близько 6 мм. 2. Обсмажити бекон в чавунній сковороді, щоб з нього виділився жир. Він буде потрібен для подальшої смаження помідорів. Прибрати бекон і залишити жир в сковороді. Додати додатково рослинне масло, якщо це необхідно, і збільшити вогонь до середнього. 3. Приготувати 4 неглибоких миски. В одну миску вилити молоко; у другій змішати борошно, сіль, перець і приправи; у третій мисці злегка збити яйця; в четверту миску висипати кукурудзяну муку. Спочатку опустити скибочки помідора в молоко, потім обваляти в борошняної суміші. 4. Після занурити в збиті яйця, а потім обваляти в кукурудзяній муці. 5. Обсмажити помідори в сковороді з жиром по 2 хвилини з кожного боку. Якщо вони стають коричневими занадто швидко, зменшити вогонь. 6. Повторити з рештою скибочками помідорів. Готові помідори викласти на паперовому рушнику і дати стекти жиру. Подавати теплими. Смажені зелені помідори в клярі - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Смажені зелені помідори в клярі в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 908